Їжа швидкого приготування з Черкас відбула на фронт до бійців «Правого сектора»

Консервовані супи, каші, м’ясні страви швидкого приготування на фронт бійцям ДУК «Правий сектор» передали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила координатор «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Олена Ясильківська.

– «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» хоч і переформатув свою діяльність, зосередившись на допомозі вагітним та мамам з дітками до двох років, але й далі продовжує допомагати армії. Працюємо у режимі запиту. Тобто військові роблять замовлення, а ми,по мірі можливості та наявних продуктів виконуємо замовляення. Нині партію консервованих продуктів наш Пункт дадав бійцям Добровольчого українського батальйону «Правий сектор» які перебувають н алінії фронту. Ці консервовані продукти – подарунок від наших друзів із Німеччини Григорія Коха (Верємєєва) та Абдулгані Тургута. Вони з перших днів повномасштабного вторгнення російських військ збирають у Німеччині допомогу і привозять її до нас у Черкаси, – розповіла Олена Ясильківська.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *