Документальний фільм «Сильні, як земля» презентували на Черкащині

Презентація документальної кінокартини «Сильні, як земля», відбулась в Умані. Фільм про незламних українців, які і в окупації не скорились російським загарбникам, і після визволення відбудовують зруйновані ворогом міста і села.

Про це повідомили журналісти «City News».

– «Сильні, як земля» є документальним проєктом Мережа захисту національних інтересів «А Н Т С», який створено за сприяння Міжнародний фонд «Відродження». Картину створила Мережа захисту національних інтересів «А Н Т С» (продюсерка Анна Слюсаренко) за підтримки Міжнародного фонду «Відродження». Документальний фільм про героїв тилу, які попри війну творять життя країни. Бо сильні, як земля… Наша команда зібрала надихаючі історії в одному фільмі, які справді можуть достукатись до сердець глядачів», – розповіли представники проєкту.

Презентація документального кінопроекту відбулась в Україні на роковини повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ. З того часу показ стрічки відбувся у багатьох містах України. Днями проєкт презентували і в Умані.

– «Сильні, як земля» – приклад незламності українського народу. Ми показали, що нас хотіли зламати, проте ми така нація, що як нас ламай, ми все одно стійкі. Це для нас не просто фільм, це фільм, який покликай адвокатувати інтереси України за межами нашої країни, тому що спочатку ми його показуємо українській аудиторії, а наступний етап — показ за кордоном, ми організуємо зустрічі, де будемо показувати, що ми незламні, але нам потрібна допомога. І завдяки допомозі світу та нашій незламності ми вистоїмо. Мережа захисту національних інтересів «А Н Т С» робить усе для того, щоб Україна вступила до ЄС та НАТО, щоб росія сплатила репарації, робимо усе, щоб відновити українські громади і міста, – пояснила мету проєкту на презентації в Умані комунікаційна менеджерка Мережі захисту національних інтересів «А Н Т С» Світлана Єднак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *