Безкоштовний магазин для мам, що у Черкасах, отримав дитяче харчування

Велику партію їжі для найменших діток придбав і передав у безкоштовний магазин для мам з немовлятами заступник голови Черкаської обласної ради Сергій Лісовий.

Як повідомили журналісти «City News», спонсором для немовлят Сергій Лісовий виступив вже вдруге. А цей безкоштовний магазин – спеціальний проєкт, що його втілюють волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

– Щиро дякую заступнику голови Черкаської обласної ради Сергію Лісовому за підтримку нашого проєкту. Його суть полягає у шляхетній місії підтримувати вагітних жінок, які на крайньому терміні вагітності та мам, які виховують діток до двох років. Формат роботи передбачає реєстрацію жінки і щомісячного її обслуговування, – сказала засновник і очільник «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті»

Волонтерський центр – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *