Космічну кашу знову роздають у черкаському Центрі допомоги «Хрещатик сіті» (фото)

Космічна каша знову з’явилась у переліку продуктів, що їх роздають мамам малят до двох років, які зареєстровані Центрі допомоги БО «БФ Хрещатик сіті», що у Черкасах.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– Продовжується співпраця БО «БФ «Хрещатик Сіті» з підприємцями та підприємствами Черкащини, які допомогають поповнювати запаси дитячого харчування Центру допомоги вагітним жінкам та мамам діток до двох років, що ним опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті». У свій час одним з перших на наш заклик про допомогу відгукнулось ТОВ «Черкасиелеваторзбут» – виробник дитячих каш ТМ «Каша-Малаша». Тоді підприємство надало для клієнтів Центру кілька мішків цього чудового дитячого харчування власного виробництва –  екструдовану кукурудзяну кашу. І це не дивлячись на те, що через війну підприємство повністю припинило виробляти цей унікальний продукт. Каша одразу стала надзвичайно популярною серед клієнтів Центру допомоги.  І тепер, на радість тих, кого обслуговує наш Центр, ТОВ «Черкасиелеваторзбут» знову надав партію цієї чудо-каші. Було надзвичайно приємно відзначити цих небайдужих людей – колектив ТОВ «Черкасиелеваторзбут» Подякою від імені Фонду, – розповіла Інна Бандура.

Кілька слів про сам продукт.

Це чиста їжа без жодних хімічних добавок. У цьому і полягає унікальність продукту, адже у ньому немає ніяких домішок. Як запевнив представник компанії виробника, у кашці є тільки кукурудза і нічого більше. Виготовлена вона за принципом харчування для космонавтів. Тобто, дитяча кашка – це повністю готовий до вживання продукт. Щоб приготувати, її треба лише змішати з холодною або киплячою рідиною – водою чи молоком.

 ТОВ «Черкасиелеваторзбут». А ще вона високопоживна. Звичайні каші  людський організм засвоює лише на 60 відсотків, а ця – на 85 відсотків. Кашу можна їсти і дорослим, але слід пам’ятати, що продукт спонукатиме швидкий набір ваги. Вона виготовлена за принципом харчування для космонавтів: змішав з рідиною (холодною чи гарячою) і їж. Різниця між змішуванням з холодною чи гарячою водою лише у кількості готового продукту. При змішування каші з холодною водою вийде 400 грам готового продукту, а з  гарячою – 500 грам. 

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

З ліва на право: представник ТОВ “Черкасиелеваторзбут” та волонтер БО «БФ «Хрещатик Сіті» Тетяна Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *