Рації, ліки і генератор з Латвії черкаські волонтери привезли на фронт (фото)

Братерська допомога із Латвії від благодійної організації «Apes i Aluksnes blagotvoritelnij fond», адресована українським воїнам, прибула на передову.

Про це відзвітували волонтери черкаської організації «Койот». Вони часто доправляють на фронт все необхідне, яке через них армії передає «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Як повідомили журналісти «City News», днями «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» отримав партію допомоги від латвійського благодійного фонду «Apes i Aluksnes blagotvoritelnij fond».

За ініціативою одного з лідерів організації – Айнарса Межуліса, латиші придбали і відправили волонтерам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» рації, генератор і медикаменти для українських вояків. Окрім цього серед вантажу була маскувальна сітка, яку сплели учні і учителі гімназії з латвійського міста Алуксне і лист зі словами підтримки від них.

Тепер, дякуючи «Койотам» все передане для армії вже доставлене тим, кому й було адресоване.   

– Дякуємо Айнарсу Межулісу, дипломатичному аташе з економічних питань між Латвією і Україною за сприяння в наданні дуже необхідної нашим захисникам допомоги. Рації, медикаменти, генератор, маскувальна сітка сплетена латвійськими школярами вже доставлені туди, де були необхідні. Дуже приємно було побачити, що на кожній рації при включенні світились слова «Слава Україні!» Дякуємо за підтримку, – сказала керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Читати по темі: Гімназисти з Латвії передали у Черкаси маскувальну сітку, яку самі сплели

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *