Нові 25 тонн консервів з Франції днями вирушать на Черкащину

Близько 25 тонн консервованих фруктів та овочів із Франції за кілька днів виїдуть на Черкащину. Це буде друга партія такої допомоги. Першу, таку ж і за складом і за обсягом Черкащина отримала у травні.

Про це журналістам «City News» повідомив перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко.

– У співпраці з «Пунктом благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» очікуємо нову партію французької гуманітарної допомоги – 33 палети, а це близько 25 тонн консервованих фруктів та овочів. Нині йдуть процедури оформлення документації на цей вантаж. Вже підібрана вантажівка, яка незабаром вирушить по цю допомогу. Як і в перший раз нам допомагає Посольство України у Франції у особі Надзвичайного і Повноважного Посла України у французькій республіці Вадима Омельченка, – поінформував Роман Сущенко.

Як відомо, консервовані фрукти і овочі та рибні консерви із попередньгого благодійного вантажу, що його отримав «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті” розійшлись як гарячі пиріжки. Рибну і інші консервовані продукти волонтери з різних центрів, які співпрацюють з «Пунктом благодійної допомоги «Хрещатик Сіті, передали безпосередньо у військові частини. І. до-речі, про пиріжки. А активістки Центру допомоги армії з частини французьких консервованих слив, вишень та абрикос спекли пиріжки, які теж відвезли солдатам на передову.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *