Марина Гаркава привітала дільничних офіцерів з професійним святом

18 червня – День дільничного офіцера поліції Національної поліції України.
Це професійне свято відзначають у нашій державі з 2004 року згідно з наказом Міністра внутрішніх справ України.

Від імені міського голови Черкас Анатолій Бондаренко, виконавчого комітету Черкаської міської ради та депутатського корпусу працівників Черкаського районного управління поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області привітала заступниця міського голови Марина Гаркава.

«Професія дільничного офіцера вважається однією з найвідповідальніших та найважчих, – відзначила Марина Олександрівна у вітальному слові. – Адже саме ви – на передовій варті закону й правопорядку в нашій громаді, саме до вас найперше звертаються люди, шукаючи захисту своїх прав. Особливо зараз, у період воєнного стану, коли в місті перебувають і більше 60 тисяч внутрішньо переміщених осіб, правоохоронцям доводиться працювати зі збільшеним навантаженням, бути особливо пильними і водночас виваженими та людяними».

Подяками міського голови було відзначено кращих дільничних офіцерів – за сумлінну і ефективну службу, високий професіоналізм, вагомий внесок у справу захисту прав та законних інтересів громадян від протиправних посягань, охорони громадського порядку, профілактичної роботи з населенням міста, свідому громадянську позицію та з нагоди професійного свята.

«Приємно, що нам на гарячу лінію «102» люди телефонують не тільки у бідах, а й для того, аби висловити подяку за нашу допомогу», – сказав з нагоди свята начальник управління Черкаського районного управління поліції Володимир Матюшенко.

Від імені керівництва міста кращим дільничним офіцерам вручено нагрудні знаки «За мужність і героїзм», а від імені керівного складу Черкаського районного управління поліції – почесні грамоти за сумлінну працю.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *