Іграшки дітям з «Надії» передали черкаські волонтери з «Хрещатик сіті»

М’які іграшки, набори пазлів, пластилін, трафарети на вишивку та інші подарунки передали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» вихованцям «Корсунь-Шевченківському багатопрофільний навчально-реабілітаційному центру «Надія».

Про це журналістам «City News» повідомила керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

За її словами «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» надійшов лист за підписом директора цього навчального закладу з проханням допомогти шістьом дітям-сиротам, позбавленим батьківського піклування. Нині ці діти навчаються у даному закладі.

Волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» відгукнулись на прохання і підготували чимало хороших і корисних речей. Серед них мішечок м’яких іграшок, набори для складання картин з пазлів, пластилін, ліпити з якого поробки для дітвори – це і розвага і корисне зайняття водночас. Окрім того, кожній дитині персонально від волонтерів дістанеться м’яка іграшка – ведмедик.

Директор «Корсунь-Шевченківському багатопрофільний навчально-реабілітаційному центру «Надія» Олександр Ткаченко від імені вихованців закладу щиро подякував волонтерам за турботу та пообіцяв найближчим часом надіслати фото звіт. Адже волонтерам, звичайно ж, дуже хочеться побачити щасливі усмішки обдарованих ними дітей.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *