Завтра у Черкасах мають вирішити 150 земельних питань

Близько 150 земельних питань винесли на розгляд сесії Черкаської міськради, яка відбудеться у четвер 23 червня. У Черкасах земельну сесію не проводили з 24 лютого, тобто з початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну.

Як стверджують у міськраді, усі земельні питання ретельно вивчала постійна комісія з питань земельних відносин та архітектури. У її повноваженнях вивчення всіх проектів, що стосуються земельних відносин та ухвалення рішень щодо можливості їх винесення на розгляд сесії.

Будемо сподіватись, що при розгляді винесених на сесію питань черкаська громада не отримає «сюрпризів», як це було не так давно з рішенням про забудову Замкового узвозу. Ухвалення цього рішення викликало такий резонанс у громаді, який ледь не призвів до бунту.

У зв’язку з відкритим вторгненням окупаційних військ РФ одразу у декількох напрямках земельні питання сесія Черкаської міськради не розглядала. За цей час зібралось понад шість сотень таких питань.

На розгляд нині винесли 149. Адже у зв’язку з воєнним станом, введеним в Україні, існує низка заборон і закритих реєстрів, які стосуються земельних питань, пояснили у раді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *