Їжу і засоби гігієни волонтери з Черкас передали армії

Велику партію продуктів для українських воїнів, які захищають Україну на Східному фронті передав «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Доправити вантаж на фронт взялись волонтери ГО «Цитадель» (м.Шпола).

Про це журналістам «City News» повідомили волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

ГО «Цитадель» – вже традиційний партнер «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті».

Волонтери з цієї громадської організації виконують місію по перевезенню всього зібраного для армії визначеним військовим частинам, які захищають Україну на окремих ділянках фронту.

Саме зараз вони завершують формувати черговий вантаж для ЗСУ, збираючи допомогу у різних волонтерських структурах.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» передав для армії кілька упаковок макаронів, їжі швидкого приготування, засобів особистої гігієни та 15 ящиків різних консервів: тушонка свиняча, яловича, курячий паштет, консервовані супи та овочі.

– «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» продовжує працювати у сенсі збору та відправленні українським захисникам всього необхідного. Щиро вдячні партнерам за співпрацю. Закликаємо черкаських підприємців, підприємства та всіх небайдужих брати посильну участь у волонтерському русі. Кожна пачка макаронів, кожна банка консерви передані армії, наближають до нас світлу мить перемоги. Разом переможемо!, – прокоментувала Інна Бандура.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *