40 поривів виявили на мережах працівники Черкаської ТЕЦ з початку випробувань

ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» повідомляє, що наразі у м. Черкаси тривають гідравлічні випробування теплових мереж на міцність і щільність.
?‍??‍? У межах підготовки до наступного опалювального сезону, фахівці станції продовжують перевіряти тепломагістралі, аби виявити й ліквідувати найбільш зношені ділянки мережі та запобігти появі поривів узимку.

На сьогодні ремонтною бригадою ТЕЦ проводяться завершальні роботи по усуненню пошкоджень трубопроводу у Південно-Західному районі міста, які було виявлено під час гідравлічних випробувань.
За період гідровипробувань фахівцями виявлено 40 пошкоджень теплової мережі, 38 з яких – уже ліквідовано. Після заміни критично аварійних ділянок трубопроводу, спеціалісти проводять випробування повторно, щоб впевнитися у надійності мережі. Після повного завершення ремонтних робіт буде забезпечено технічну можливість подачі теплоносія задля забезпечення гарячого водопостачання у Південно-Західному районі.
Незважаючи на воєнний стан в Україні, існуючі життєві ризики та надзвичайно спекотну погоду, підприємство докладає максимум зусиль, аби пришвидшити процес подачі гарячої води до будинків містян.

Адміністрація ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» звертається до містян із розумінням поставитися до тимчасових незручностей, викликаних проведенням у місті гідравлічних випробувань.

Сьогодні пріоритетним завданням підприємства є якісна підготовка теплового господарства до осінньо-зимових навантажень, аби опалювальний період 2022-2023рр. у Черкасах розпочався вчасно!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *