Їжу, каримати, та спальні мішки  з Черкас відвезли бійцям фронту

М’ясну тушонку, спальні мішки, каримати, ліки та засоби гігієни зібрали волонтери «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» та передали в одну із військових частин української армії, яка б’ється з ворогом за південь України.

Про це журналістам «City News» повідомила керівник «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

– «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» продовжує збирати та передавати українським воїнам все, що їм необхідно. Працюємо за запитом. От  і цього разу від військових надійшов запит, який ми задовольнили. Передати це солдатам на фронт зобов’язалась родина черкаських волонтерів Наталії та Сергія Вдовченків, – розповіла Інна Бандура.

Небезпечну діяльність волонтерів родина Вдовченків почала освоювати одразу, як тільки в Україну вдерлись орди рашистських  орків. До цього обоє мали суто мирні професії. Наталія – майстер манікюру, а її чоловік – головний інженер агрофірми.

Починали з того, що прали одяг українським солдатам, а потім роззнайомились з військовими з різних частин та іншими волонтерами і почали возити передачі на передову.

– Це вже мабуть раз четвертий ми беремо допомогу для бійців у «Пункті благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». На початку у нас не було ніяких листів чи запитів від військових, але волонтери Пункту нас підтримали, і з тих пір ми співпрацюємо. Дуже дякуємо дівчатам «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» та його очільниці Інні Бандурі за допомогу, шляхетність та небайдужість. Вони молодці, бо завжди відгукуються і допомагають, – сказала Наталія Вдовченко.

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Його заснувала і очолила керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *