Армія подякувала черкаським волонтерам за підтримку

Письмову подяку за допомогу керівнику «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі вручило командування однієї з військових частин ЗСУ.

Як стало відомо журналістам «City News», військові щиро вдячні за надання їм допомоги і, зокрема розкладних ліжок, яких так потребувала ця військова частина.

– Українська армія, яка відродилась у полум’ї нової війни за свободу і незалежність України, завжди буде головним пріоритетом діяльності «Пункту благодійної допомоги «Хрещатик Сіті». Ми і надалі будемо всіляко допомагати та сприяти українським захисникам. Дорогі воїни! Ви – сильні, мужні, непохитні! Щиро дякуємо Вам за те, що Ви робите для України у ім’я волі нашого народу! Віримо в Збройні Сили України! Разом переможемо!, – відреагувала Інна Бандура.

Цитуємо текст Подяки (зі скороченнями):

«Командування та особовий склад військової частини № *** висловлює щиру вдячність за надання … розкладних ліжок у кількості 72… Чудово розумієте проблеми та потреби Збройних Сил України і не хочете залишатись осторонь…Ми раді, що у Вашому обличчі знайшли небайдужих людей, які знаходять можливість підтримувати бойовий дух військовослужбовців, відчувати себе потрібними українському народу. Високо цінуємо Ваш внесок…»

«Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *