Екологічно-«космічну» Кашу-Малашу почали роздавати у Черкасах

У Черкасах волонтери почали роздавати родинам переселенців із маленькими дітьми екологічну кашку для малечі ТМ «Каша-Малаша».

«City News» вже інформувала читачів про високоякісний продукт дитячого харчування – екологічну кашу ТМ «Каша-Малаша», яку на прохання БО «БФ «Хрещатик Сіті» виготовило місцеве підприємство ТОВ «Черкасиелеваторзбут». Щоб довести її до готовності, потрібно зміщати з рідиною. І буквально вчора Фонд отримав допомогу у вигляді понад 400 літрів якісного молока тривалого зберінгання.

– Вже почали роздавати цю чудо-кашу мамам. А завдяки тому, що інший наш партнер – Благодійний фонд Людмили Русаліної «Разом» надав 450 дев’ятисотграмових пакетів молока, то у руки кожна наша клієнтка отримує повний комплект інгредієнтів для приготовуання цього виду дитячого харчування, – сказала керівниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Почалось з того, що волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті», які опікуються Центром допомоги вагітним та матерям діток віком до двох років, звернулись до черкащан із проханням допомогти у зборі дитячого харчування, запаси якого вичерпались. Як відомо цей Центр, що працює у форматі безкоштовного магазину, взяв на обслуговування понад 150 жінок вказаної категорії, переважна кількість з яких – переселенці.

Також Фонд попросив ТОВ «Черкасиелеваторзбут» надати дитячу кашу власного виробництва відомої ТМ «Каша-Малаша». І хоч підприємствочерез війну припинив випуск цього виду дитячого харчування, але прохання волонтерів не проігнорувало і випустило невелику партію каші обсягом у кілька мішків.

Волонтери Центру, отримавши кашу у дарунок. Вмить перекваліфікувались у фасувальників. Розфасувавши кашу у маленькі пакети вони вже роздають її родинам переселенців, у яких є маленькі діти.

Як запевнив представник виробника, каша виготовлена із екструдованої кукурудзи не містить жодних добавок, навіть цукру й солі. Вона повністю готова до вживання. І щоб приготувати, її необхідно всього лише змішати її з холодним чи гарячим молоком. А у крайньому разі згодиться і звичайна вода.

Продукт надзвичайно калорійний, і його можна вживати людям, які важко фізично працюють і навіть космонавтам.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *