У Черкасах переселенкам роздають посібники для покращення емоційного стану

Щоденник корекції психологічного стану «День за днем відновлення» нині набуває популярності Черкасах серед переселенок. Його, а також книжки-розмальовки для дітей, поширює Центр допомоги вагітним і матерям малюків віком до двох років, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це повідомляють журналісти «City News».

Нині у Центрі допомоги вагітним і матерям малюків віком до двох років, де обслуговують понад 150 жінок вказаної категорії, клієнткам пропонують посилити власну стресостійкість. Задля цього серед них поширюють щоденник контролю та покращення психологічно-емоційного стану – «День за днем відновлення».

Друкований щоденник – унікальний психологічний практикумом для дорослих, розроблений у Черкасах.

За задумом його творців, щоденник має спонукати людину крок за кроком  щодня працювати над стабілізацією і покращенням свого емоційного стану.

За словами видавця, директора Черкаської майстерні друку Юлії Чабаненко, щоденник, розроблений фаховими психологами, містить запитання, відповіді на які особа має записувати на сторінках посібника.

Окрім щоденника, родинам переселенців, які прийшли до Центру допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті», також дають дитячі книжки-розмальовки, створені тим же видавцем. Поряд з різними завданнями, виконати які спонукають розмальовки, на їх сторінки ще нанесено QR-код, зі сканувавши який, читач отримує доступ до відео різних цікавих майстер-класів.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою: Книги для емоційного відновлення волонтерам передала черкаська видавчиня

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *