Гостинці з Черкас фронтовикам привезла волонтерка «Едельвейсу»

Тушонка, консервовані супи, вода ліки та інші речі першої необхідності українським військовим, які захищають Україну від російських агресорів передала тальнівська волонтерка Альона Мельник.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Представник «Громадської організації «Буковинсько-Галицький Курінь Січовиків «Едельвейс» на Черкащині Альона Мельник, як і обіцяла передала фронтовикам благодійний вантаж, частину якого склали продукти тривалого зберігання, які для солдат передав наш БО «БФ «Хрещатик Сіті». Підтвердженням цього є фото звіт, який підготувала Альона. Разом переможемо, – прокоментувала Інна Бандура.

За словами представниці «Едельвейсу» поїздка до фронтовиків була дуже вдалою.

– Нам вдалось доїхати на кожну ділянку фронту, візит на яку був запланований заздалегідь. Щиро дякую всім волонтерським організаціям і волонтерам, які допомогли сформувати вантаж для українських захисників, – подякувала Альона Мельник.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *