Багатодітних мам з Черкас підтримав Центр допомоги «Хрещатик Сіті»

Одразу десять багатодітних сімей з Черкас поповнили дружну родину клієнтів Центру благодійної допомоги БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Десять багатодітних матусь із Черкас віднині будуть обслуговуватись в нашому Центрі благодійної допомоги. З проханням долучити їх до кола клієнток Центру, до мене звернулась одна з них – Ксенія Анаско. Про це вона написала мені у соцмережі «Фейсбук». Мені дуже приємно, що нам вдалось знайти можливість задовольнити це прохання, – поділилась Інна Бандура.

З великою радістю це рішення Фонду сприйняла Ксенія Анаско і висловила слова вдячності керівниці  БО «БФ «Хрещатик Сіті»:

– Пані Інно, я вам вдячна за підтримку наших черкаських багатодітних матусь! Вони сьогодні, були реально щасливі, їхні очі світилися щастям, ви їм подарували посмішку, і вона була щира! Дякую вам величезне, – емоційно відреагувала Ксенія Анаско.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років БО «БФ «Хрещатик Сіті», на обслуговуванні якого перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги. Окрім того Фонд продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *