На тиждень забезпечили засобами захисту волонтери Черкаську обласну лікарню

Приблизно на тиждень медичними масками, антисептиками та засобами індивідіальної гігієни забезпечили колектив Черкаської обласної лікарні волонтери ГО “ЛАД” і БО “БФ “Хрещатик Сіті”.

Днями чималу партію цих засобів делегація з представників обох організацій привезла та передала працівникам Черкаської обласної лікарні.
Про це з місця події повідомили журналістам «City News».

ГО “ЛАД” і БО «БФ «Хрещатик Сіті» продовжують розподіляти благодійну допомогу що надійшла до Черкас від української діаспори з Фінляндії.
Про те, наскільки заклад потребує такої допомоги журналістам «City News» розповіли фармацевт та заступник медичного директора по медсестринству КЗ “Черкаська обласна лікарня Черкаської обласної ради” Афанасій Абрамов і Наталія Труба.

– Відповідаю за забезпечення лікарнрі медикаментами, товарами й виробами медичного призначення. Отримали гуманітарну допомогу від ГО “ЛАД” і БО «БФ «Хрещатик Сіті». Це вже далеко не перша поставка від цих організацій для Черкаської обласної лікарні. Минулі рази ми самостійно приїздили і отримували допомогу від вище названих волонтерських структур безпосередньо зі складу Благодійного фонду «Хрещатик Сіті». Те що нам дають – це актуально, правильно, щиро дякуємо за це ГО “ЛАД” і БО «БФ «Хрещатик Сіті», – поінформував Афанасій Абрамов.

– Надана допомога у вигляді антисептиків, засобів індивідіального захисту та гігієни дуже своєчасна і потрібна для забезпечення інфекційної безпеки, – додала Наталія Труба.

Про те, за яким принципом волонтери розподілять фінську допомогу пояснивзасновник і голова ГО «ЛАД», керівник відділу реєстрації суб’єктів підприємницької діяльності Департаменту управління справами і юридичного забезпечення Черкаської міської ради, Віталій Іляшенко:

– До нас надходять заявки від різних лікувальних закладів і ми їх задовольняємо. Часто даємо навіть більше, ніж вони просять. Маски антисептики, чашки, самі розвозимо це по лікарнях і передаємо їм на баланс. Спілкуємось з ними на предмет їхніх потреб щодо ліків. А щоб задовольнити їх потреби у ліках також звертаємось до інших фондів.

– Продовжуємо розподіляти між лікувальними закладами Черкас ті медичні засоби, які зібрала та надіслала до Черкас українська діаспора Фінляндії. Нині партію виробів медичного характеру спільно з колегами з ГО “ЛАД” ми передали персоналу БО «БФ «Хрещатик Сіті», – заначила керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *