Їжу для найменших українців отримав черкаський Центр допомоги

Шістсот банок рисової каші та овочевих супів для дітей  волонтери БО БФ Хрещатик-Сіті отримали від ГО «СІЧ» у рамках співпраці між організаціями.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– Це вже не вперше ми отримуємо допомогу від партнерської організації ГО «СІЧ», з якою почав співпрацювати Фонд. Перед цим ми передали активістам «СІЧі» таку ж за обсягом кількість тушонки, яку вони зобов’язались передати для потреб армії. Такий обмін дозволяє і їм і нам значно розширити межі своєї діяльності і охопити опікою більшу кількість тих людей, які цього потребують, – пояснила Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині Фонд продовжує допомагати українській армії та опікується діяльністю Центру допомоги вагітним жінкам та мамам дітей віком до двох років. На обслуговуванні БО «БФ «Хрещатик Сіті» зараз перебуває понад 160 родин. Це переселенці, черкащанки, що потребують допомоги та багатодітні матері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *