Під час спортивного фестивалю допомагали переселенцям та передавали кошти на ЗСУ

Спортивний фестиваль з нагоди відзначення Дня Незалежності відбувся на центральному стадіоні міста.

Першою його частиною стала спортивна естафета для родин внутрішньо переміщених осіб, які мешкають у Черкасах. Майже 40 родин переселенців змагалися у спритності та швидкості. Для цих сімей провели безкоштовну лотерею від компанії «Сатурн» і вручили подарунки родинам.

Від БФ «American Fundation» дітям подарували рюкзаки, в кожному з яких – пляшка для води, ланч-бокс для їжі та безпекова світловідбиваюча стрічка. У врученні призів і оголошенні переможців узяла участь заступниця міського голови Черкас Анастасія Чубіна.

Другою частиною спортивного фестивалю став футбольний матч , де зіграли команда МСК «Дніпро» (Черкаси) та команда однієї з військових частин Збройних сил України. На початку гри присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих внаслідок збройної агресії Російської Федерації. Капітаном муніципальної команди був Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

Також у складі команди грали секретар міської ради Юрій Тренкін, депутати міської ради Руслан Батир, Араік Мкртчян, Геннадій Шевченко, Нарек Казарян, представники структурних підрозділів міської ради.Матч закінчився в нічию, рахунок 5:5.

Після спільного фото на згадку команді військової частини ЗСУ передали грошову підтримку від спортсменів, зібрану напередодні під час проведення кубку Героїв ЗСУ з футзалу.«Враження від гри дуже гарні, – відзначив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко.

– Адже сьогодні матч присвячений Дню Незалежності, має благородну місію підтримати наших воїнів-захисників, дати їм можливість відчути моменти мирного життя. І найголовніше – у них гарний настрій, вони хочуть обороняти нашу країну, і ми будемо разом з ними перемагати».

«Думаю, що такі матчі триватимуть і далі, оскільки є охочі й з інших військових частин грати у футбол, проводити змагання», – відзначив директор міського стадіону “ЧЕРКАСИ- АРЕНА” Юрій Гончаров .Додамо, що цього року для безпеки людей заходи з нагоди Дня Незалежності України у Черкасах відбуватимуться локально.

Про це повідомляє пресслужба Черкаської міської ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *