Мер Черкас зустрівся з талановитою молоддю

8 випускників черкаських закладів освіти склали національне мультипредметне тестування на 200 балів із трьох предметів за результатами ЗНО. Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Очільник Черкаської міської громади Анатолій Бондаренко зустрівся із талановитою молоддю. Від імені міської влади та громади привітав із їх досягненням такого результату і нагородив заохочувальними преміями.

«Ви є наша гордість. І в цей нелегкий для країни час показали найкращі результати, чим прославили наше місто на теренах всієї незалежної держави, – наголосив Анатолій Васильович під час зустрічі – Бажаю, аби ви стали студентами найкращих вузів, аби закінчилася війна, і ви навчалися не онлайн, а офлайн, аби обрали гарний життєвий шлях у нашій країні. Україна сьогодні сильна, об’єднана як ніколи. Нам є заради кого працювати та заради кого боротися. Тому впевнений, що перемога буде за нами».

? «Цей навчальний рік був дуже непростим, але я справилася із випробуванням, і дякую всім, хто вірив у мене і допомагав досягнути результату: дирекції школи, учителям, батькам. Я буду продовжувати навчання в Укроаїні, – сказала випускниця Черкаська спеціалізована школа 28 імені Тараса Шевченка Смірнова Яна. – Окрема подяка вам, шановний Анатоліє Васильовичу, та Департамент освіти та гуманітарної політики Черкаської міської ради за те, що створювали нам максимально комфортні умови для навчання в цей нелегкий для нашої держави період. І найбільша вдячність – нашим героям-захисникам, завдяки яким ми можемо зараз бути в цій залі й жити на мирній території».

Учням, які отримали 600 балів, Анатолій Васильович вручив сертифікати на отримання грошової премії:

? Снітовській Софії Олександрівні (ЗОШ №22),
? Стовбир Яні Юріївні (колегіум «Берегиня»),
? Молчановій Дарині Володимирівні (колегіум «Берегиня»),
? Смірновій Яні Андріївні (СШ №28 імені Тараса Шевченка),
? Опанасенко Катерині Русланівні (гімназія №31),
? Кравченко Юрію Вікторовичу (СШ №33 імені Василя Симоненка),
? Сірик Максиму Олександровичу (ФІМЛІ),
? Мороз Анні Олегівні (ФІМЛІ).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *