Фермери Черкащини зберуться, щоб вказати владі на негаразди, які їм заважають

Озвучити проблеми, які заважають нормальному розвитку сільських виробників та визначити шляхи їх вирішення – таку мету має зустріч фермерів Черкащини з першими особами і керівниками владних та контролюючих органів, яка відбудеться незабаром у Черкасах.
Про це журналістам «City News» повідомив співорганізатор заходу – голова постійної комісії Черкаської обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин, президент ГО “Асоціація фермерів та приватних землевласників України” Віктор Гончаренко.

– Незабаром ми запросимо фермерів Черкащини на розширене засідання постійної комісії обласної ради з питань агропромислового розвитку та земельних відносин, у ході якого проведемо зустріч фермерів Черкащини з першими особами області. Фермери приїдуть зі своїми проблемами, запитаннями та побажаннями. Ми запросимо голову Черкаської ОВА, голоау обласної ради, начальника податкової, прокурора області, начальнка поліції області і інших. У фермерів є низка питань, до них, а також до чиновників держгеокадастру, банківської системи. Ті сільгоспвиробники, які не зможуть приїхати, матимуть можливість викласти свої питання у листах, які ми озвучимо під час зустрічі. Торік ми проводили аналогічий захід, який мав успіх. Більше того, досвід Черкащини перехопили інші регіони України, успішно провівши схожі зустрічі. Переконаний, що такий захід дуже корисний, бо він допомагає долати ті чи інші перешкоди, які заважають нормальному розвитку сільських виробників, наближає виробничника до владних та контролюючих органів і, водночас, сприяє посиленню довіри до влади, що завжди дуже актуально, – пояснив мету заходу Віктор Гончаренко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *