Черкасам Бидгощ дасть гроші на обладнання для інфекційної лікарні

Сто тисяч злотих отримають Черкаси від польського міста-побратима Бидгощ на вирішення гуманітарних проблем обласного центру. На ці кошти придбають медичне обладнання для міської інфекційної лікарні.

Про це журналістам «City News» повідомила депутат Черкаської міської ради фракції партії «Європейська солідарність»  Інна Бандура.

– На вчорашній сесії було розглянуто багато важливих питань. Серед них було питання «Про прийняття цільової дотації», в ньому йдеться про надання Черкасам від польського міста-побратима Бидгощ 100 тис злотих на гуманітарні потреби. Кошти будуть спрямовані на придбання медичного обладнання для інфекційної лікарні. Вдячні Польщі та її народу за потужну підтримку у складний час. Разом до Перемоги!, – прокоментувала Інна Бандура.

З початку повномасштабного вторгнення окупаційних військ рф в Україну керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції партії «Європейська солідарність» Інна Бандура, створила і очолила «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті», який пізніше отримав офіційну назву

БО «БФ «Хрещатик Сіті». Фонд  працює з перших днів відкритої війни росії проти України, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Фонд використовує будь-яку можливість задля підтримки захисників України, переселенців та тих громадян, які цього потребують.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *