Дитячу їжу і памперси передали черкаським волонтерам «Хрещатик Сіті»

Дитяче харчування та памперси для малюків поповнили запаси БО «БФ «Хрещатик Сіті». Продукти і засоби гігієни Фонду передав волонтер – відомий черкаський громадський актвіст Тарас Щербатюк. Вже від стьогодні ці речі доповнять перелік того, що переселенським родинам надає Центр допомоги, яким опікується Фонд.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Благодійну допомогу для найменших українців волонтерам БО «БФ «Хрещатик Сіті» передала група небайдужих черкащан, серед яких активіст Черкаського Правозахисного центру Тарас Щербатюк.

– Щиро вдячні Тарасу Щербатюку та його побратимам за те, що надали Фонду партію дуже якісного дитячого харчування та засобів гігієни для найменших українців. Вже від сьогодні внесок Тараса Щербатюка і його колег по волонтерській діяльності доповнить перелік всього того, що отримують клієнти Центру допомоги для вагітних та матерів малюків віком до двох років, яким опікується БО «БФ «Хрещатик Сіті». Саме завдяки таким патріотам як Тарас та його партнери волонтерський рух живе і підтримує тих, хто найбільше постраждав від російської агресії, – підкреслила засновниця і очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Про те, як працює ця волонтерська структура розповів один з її лідерів – Тарас Щербатюк.

– Наша команда, маючи відповідну базу та напрацювавши зв’язки, організувала прийом різногороду благодійної допомоги у Черкасах та налагодила її розподілення на території Черкащини і за її межами. Наприклад сьогодні велику партію благодійної допомоги, а це кілька тон якісного дитячого харчування бренду “Nestlé” та засоби дитячої гігієни ми віправили для жителів Харкова, – лаконічно пояснив пан Тарас.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *