Харчі і теплий одяг повезли черкаські «Січовики» визволителям Лиману

Щойно Україну облетіла добра звістка про звільнення від орків міста Лиман, що на Донеччині, як волонтери черкаської ГО «Січ» вже поїхали до визволителів з гостинцями. Солдатам повезли теплий одяг та їжу.

Про це журналістам «City News» повідомив керівник штабу ГО «Січ» Ілля Ястреб.

– Веземо українським захисникам продукти тривалого зберігання, крупи, макарони, консерви, продукти швидкого приготування, маскувальні сітки та сигарети, що їх виготовляють наші волонтери у одному з цехів нашої організації, – розповів Ілля Ястреб.

ГО «Січ» одна із найактивніших волонтерських структур з числа молодих. Тобто тих, які виникли у перші дні відритої агресії рф проти України. Не дивлячись на це «Січ» – партнер БО «БФ «Хрещатик Сіті», провела вже багато місій  – поїздок у фронтову зону з гуманітарними вантажами для військових та місцевих мешканців. Серед них є і місії, які організовували спільно БО «БФ «Хрещатик Сіті».

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *