Збір свічок для жителів звільнених територій розпочали волонтери у Черкасах

«Подаруй людям світло!» – Так можна назвати нову місію, що її розпочали черкаські волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті». У Черкасах вони оголосили  про збір свічок для того, щоб принести світло у оселі жителів міст і сіл, звільнених з-під російської окупації. Свічки приймають у офісі благодійної організації, що знаходиться на другому поверсі ТРЦ «Хрещатик Сіті» з 15-ї до 17-ї години щоденно крім суботи та неділі за адресою Дашкевича, 19.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Оголошуємо про збір свічок! БО «БФ Хрещатик-Сіті» вже неодноразово співпрацює з релігійною громадою «Світло спасіння». Ці хлопці доправляють гуманітарну допомогу для жителів віддалених районів Харківщини. І як з’ясувалося найбільш очікувана допомога це свічки! Ось запит, що нам надіслав Ігор Джигіль ( волонтер, що безпосередньо розвозить допомогу, цитую: «Одна із самих топових позицій гуманітарної допомоги це свічки. Самі звичайні свічки, там де нема світла люди радіють свічкам наче діти. Позавчора в місті Ізюм коли я дістав із авто упаковку свічок в одному із дворів багатоповерхівки, це виклокало таку радість у людей!!!! Жінка кричала людям : свічки!!!!! У нас сьогодні свято!!!» Друзі, давайте разом допоможемо нашим українцям. Приймаємо свічки з 15 до 17 щоденно крім суботи та неділі за адресою Дашкевича, 19 другий поверх, – поінформувала Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

З ліва на право: волонтер Ігор Джигіль (“Свтло спасіння”), очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура, волонтерка Фонду Тетяна Моргуненко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *