Нетверезі водії у Черкасах порушували комендантську годину

Патрульні виявили водіїв, які нетверезими порушували комендантську годину, інформує пресслужба Патрульної поліції Черкащини.

Вихідними вночі, патрулюючи на вулиці В’ячеслава Чорновола, патрульні зупинили автомобіль BMW 323. Спілкуючись із водієм, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, на що керманич погодився. Результат — 1.15 проміле.

Також під час поверхневої перевірки у 28-річного чоловіка, інспектори виявили паперовий згорток із, ймовірно, наркотичною речовиною.На водія BMW патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) КУпАП. Знайдені речовини були вилучені та направлені на експертизу. На місці події працювала слідчо-оперативна група.Інший випадок стався на вулиці Дахнівській. Патрульні зупинили автомобіль Dacia Logan, за порушення комендантської години.

Спілкуючись із 48-річним водієм, поліцейські виявили ознаки алкогольного сп’яніння та запропонували пройти огляд на стан сп’яніння за допомогою приладу Драгер, на що керманич погодився. Результат — 2.0 проміле.На водія Dacia патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 (Керування транспортним засобом особою у стані сп’яніння) КУпАП.Загалом за вихідні 14 правопорушників отримали адміністративні протоколи за статтею 130 (Керування в стані сп’яніння) КУпАП. Матеріали справ направлено до суду для розгляду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *