Мер Черкас привітав колектив ПрАТ «Юрія» з Днем працівників харчової промисловості

15 жовтня в Україні відзначають День працівників харчової промисловості. Підприємства харчової та переробної промисловості відіграють провідну роль у питаннях забезпечення населення продовольчими товарами в усьому світі. Серед них і черкаське підприємство ПрАТ «Юрія», яке є виробником молочної продукції високої якості у великих обсягах і широкому асортимент.

Про це інформує пресслужба Черкаської міської ради

Із нагоди професійного свята на підприємство завітали представники обласної, міської влади та військового підрозділу, якому підприємство надає підтримку. Воно неодноразово допомагало у закупівлі амуніції, дронів та авто для військових. З перших днів повномасштабного вторгнення безкоштовно надає молочну продукцію нашим захисникам. 

Міський голова Анатолій Бондаренко привітав колектив підприємства з прийдешнім професійним днем.

«Від імені громади хочу подякувати трудовому колективу за плече, яке ви підставили Черкасам у складні часи, на початку війни колектив забезпечував дитсадки молочною продукцією. Зараз ви надаєте підтримку нашим ЗСУ. Знайте, ви робите велику справу, забезпечуючи роботою, ресурсами , продукцією не лише наше місто, а й всю Україну. Бажаю вашому підприємству процвітання, а Україні – миру!», – зазначив міський голова Анатолій Бондаренко.

Він вручив міські нагороди працівникам колективу. Передав диплом працівникам ПрАТ “Юрія”, які стали “Кращим колективом у Черкасах 2023”. Крім того, Людмила Фоміна, Наталія Поліщук та Людмила Авраменко отримали медалі “За сумлінну працю”. А Надія Белінська та Віра Філіпова – подяки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *