Вибух Кримського мосту піснею прокоментував черкаський гурт Spiv Brativ

«Рано чи пізно це мало статись – кримський міст повинен був взірватись» популярний черкаський гурт Spiv Brativ записав нову авторську воєнну пісню. У ній вони у своєму музичному стилі прокоментували вибух на Кримському мосту.

Гурт Spiv Brativ виник у Черкасах 1 жовтня 2010 року. Його заснували четверо рідних братів  Дмитро, Артемій, Антоній і Леонтій Осичнюки.

З початку відкритого вторгнення путінських загарбників в Україну, гурт встиг подарувати своїм шанувальникам кілька воєнно-патріотичних пісень, які швидко стали хітами.

Серед них «Москва», яка «згоріла і втонула… і пішла на корм акулам», остання колискова для російських окупантів «Чорнобаївка» – «…прилітай, і мертвим сном засинай. Чорнобаївка каже бай-бай», а також «…Вперше за цю війну», – «Повітряна тривога в Криму», – “все це тому, що за скоєне біль не мину”. У ній учасники гурту чітко вказують, що «…Все почалось з Криму, Кримом закінчиться».

Тепер шанувальники творчості «Співу братів» та всі українські патріоти мають змогу оцінити новий військово-патріотичний хіт гурту “Кримський міст”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *