Солдатський раціон покращили волонтери «Хрещатик Сіті» з Черкас

М’ясні консерви, та інші продукти триваого зберігання як то крупи і макарони передали в одну з військових частин Збройних Сил України волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Нині, у час, коли за волю України йде важка й кривава війна з російськими агресорами, будь-яка підтримка українських захисників – це не лише вияв патріотизму, але й участь у обороні країни. Наш Фонд допомагає українській армії буквально з першого дня існування. З початку вторгнення рашистських окупантів БО «БФ «Хрещатик Сіті» завдяки партнерам вдалось зібрати і передати у військові частини тонни продуктів, амуніції, різного необхідного для них обладнання. Ми продовжуємо сприяти українській армії і закликаємо кожного українця робити внесок у справу звільнення з-під окупації наших співгромадян та визволення захоплених ворогом територій України. Разом до Перемоги!, – висловила думку Інна Бандура.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» (раніше називався – «Пункт благодійної допомоги «Хрещатик Сіті») працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *