У Черкаси прибула гуманітарна допомога з Угорщини

Ще одну партію гуманітарної допомоги – від Угорської екуменічної служби допомоги в Україні – прийняла Комісія з питань прийому та розподілу гуманітарної допомоги в Черкаській міській територіальній громаді на чолі з заступницею міського голови Черкас Мариною Гаркавою. Про це інформують у департаменті соціальної політики Черкаської міської ради.

Угорська екуменічна служба (НІА) допомоги має представництво в Україні вже понад 25 років. Завдяки тісній співпраця з місцевими партнерами організація провела значну гуманітарну роботу та роботу з розвитку в 10 областях України. В місто Черкаси від HIA надійшло:

  • постіль (150 комплектів)
  • ковдри (150 шт)
  • розкладачки з матрасами (150 шт)
  • рушники (150 шт)

«Усі ці речі буде використано для облаштування ліжкомісць для внутрішньо переміщених осіб, які проживають у школах нашого міста, – говорить Марина Олександрівна. – Оскільки люди продовжують прибувати в Черкасах у пошуках прихистку, кожна партія такої допомоги вкрай важлива. Тому дякую не лише нашим партнерам, а й усім, хто став містком між угорською та черкаської сторонами в реалізації цієї гуманітарної місії».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *