На Черкащині чоловік вбив знайомого, бо приревнував

На Золотоніщині чоловік вбив знайомого, бо приревнував. За фактом вбивства слідчі розслідують кримінальне провадження. Підозрюваного затримали, йому мають обрати запобіжний захід.

Повідомлення про те, що у селі Крупське Золотоніського району сталося вбивство до поліції надійшло 24 жовтня, близько 23:00 години. Правоохоронці оперативно виїхали на місце злочину.

У помешканні вони виявили 54-річного чоловіка з ножовим пораненням. Слідчо-оперативна група Золотоніського районного відділу поліції з’ясувала, що подія сталася під час застілля. Зловмисник приревнував свого товариша та, схопивши ножа, завдав йому удар в черевну порожнину. Поранення було для золотонісця смертельним. Він помер на місці пригоди.

Правопорушника затримали відповідно до статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Речові докази вилучили.

Дії підозрюваного кваліфікували за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Наразі зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Слідчими, за процесуального керівництва місцевої прокуратури, повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення й вирішується питання щодо обрання зловмиснику запобіжного заходу. Слідство триває.

За інформацією пресслужби поліції Черкаської області

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *