У Черкаському районі рятувальники ліквідували наслідки двох ДТП

27 жовтня у селі Орловець, сталося дорожньо-транспортна пригода за участю двох автомобілів “Opel Vectra” та “Nissan Micra”. Про це інформує пресслужба обласного управління ДСНС.

Внаслідок пригоди пасажирка автомобіля “Nissan” отримала ушкодження та була госпіталізована до лікувального закладу. Рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини надали допомогу по транспортуванню травмованої до машини екстреної медичної допомоги та відключили акумуляторну батарею.

Наступного дня, на Смілянському шосе (в районі “Русько-Полянського КПП”) дорожньо-транспортна пригода сталося за участю двох автомобілів “Skoda Octavia” та “ВАЗ Калина”. Внаслідок пригоди травми отримали 2 особи з автомобіля “ВАЗ”, які були госпіталізовані до лікувального закладу.

Рятувальним відділенням аварійно-рятувального загону спецпризначення деблоковано травмованих з автомобіля “ВАЗ” та проведено роботи по відключенню акумуляторної батареї. З метою запобігання виникнення пожежі рятувальники 3-ї державної пожежно-рятувальної частини змили з проїжджої частини дороги витекле пальне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *