Мерія Черкас співпрацюватиме з БФ “Карітас Маріуполь”

Виконавчий комітет Черкаської міської ради та Благодійна організація «Парафіяльний Благодійний фонд «Карітас Маріуполь» підписали Меморандум про співпрацю.

Це дозволить об’єднати зусилля для підтримки соціально незахищених верств населення як із числа внутрішньо переміщених осіб, так і жителів Черкас, інформує пресслужба Черкаської міської ради.

Документ скріпили підписами Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко та заступник директора фонду Євген Чако. У підписанні меморандуму взяли участь заступниця міського голови Черкас Марина Гаркава, представники Департаменту соціальної політики Черкаської міської ради та його структурних підрозділів.

«Щиро дякую всім партнерам нашого міста за допомогу, всім, хто долучається до роботи з підтримки внутрішньо переміщених осіб, наших містян, військовослужбовців, родин загиблих, – сказав Анатолій Бондаренко. – У цей важкий для України час важливо об’єднувати свої зусилля, аби зробити якомога більше для підтримки людей. Тільки так ми здолаємо ворога й відбудуємо нашу державу».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *