П’ятсот доларів і корм для безпритульних чотирилапих зібрали черкаські айтішники

До Всесвітнього дня домашніх тварин Master of Code Global зібрала півтисячі доларів. Зібрані кошти провідна ІТ-компанія передала на придбання корму та лікування бездомних котів та собак. Безпритульних чотирилапих тварин, яких волонтери забирають із вулиць для пошуку дому.

Про це журналістам «City News» повідомила представник української команди компанії Master of Code Global, QA engineer Марина Дмитренко,. 

– Ми переконані, що сьогодні особливо важливо зберегти ті здобутки соціальної відповідальності та гуманізму, притаманного цивілізованим розвиненим країнам, що  уже стали рисою українського суспільства.  Кожен із нас підтримує Збройні сили України,  наближаючи нашу перемогу. Але у світлі наближення  новорічних свят, нам захотілося зробити щось особливо зворушливе – таке, як подарувати можливість зустріти ці свята удома тим, хто міг зустріти їх на вулиці, у холод і мряку. До збору коштів долучились наші колеги   з  інших міст України, – зауважила вона.

Майже 50 кг корму та кошти на лікування тварин, виснажених вуличним бездогдяним життям, колектив ІТ-компанії Master of Code Global передав черкаському обласному благодійному фонду Життя, що опікується бездомними тваринами.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *