Волонтерську діяльність очільниці «Хрещатик Сіті» оцінила влада Черкас дипломом

Волонтерську діяльність очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інни Бандури високо оцінила міська влада Черкас. Під час урочистостей з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера міський головаЧеркас Анатолій Бондаренко за самовіддану працю на перемогу вручив відомій черкаській волонтерці диплом.

Про це з місця події повідомили журналісти «City News».

Урочистості з нагоди Дня Збройних Сил України та Міжнародного дня волонтера відбулись у Черкасах. Керівництво міста привітало майже дві сотні черкащан, які щодня працюють на перемогу України. Це військовослужбовці, волонтери, депутати міської ради, підприємці, керівники трудових колективів і навчальних закладів  міста, громадських організацій, благодійних фондів.

На початку урочистостей, які відбувались на сцені міського будинку кульутри імені Івана Кулика вшанували пам’ять загиблих за волю і незалежність України хвилиною мовчання.

А затим з вітальним словом виступив Черкаський міський голова Анатолій Бондаренко:

– Нашому поколінню випала місія жити в той час, коли вирішується доля нашої країниІ наше завдання – разом, спільно зупинити ворога, який намагається знищити нас як країну, як волелюбний народ. Але їм нічого не вдасться. Ми вистоїмо та відстоїмо українську державу, адже кожен на своєму місці робимо внесок у перемогу. За кожен новий день ми безмежно вдячні нашим мужнім та сильним військовим, які захищають українські кордони та сантиметр за сантиметром боронять українську землю від російських окупантів. А допомагають їм у цьому волонтери: невтомні, чуйні люди із великим серцем, для яких не існує чужого горя, безвихідних ситуацій та взагалі чогось неможливого.  Дякую кожному, хто сьогодні допомагає місту й країні, піклується про наших захисників та людей, які опинилися в скруті. Усім, хто своїми вчинками наближає перемогу: зі зброєю на передовій чи в тилу готує їжу, плете маскувальні сітки, відкриває збори для закупівлі спорядження й техніки. На вас тримається сила та нескорений дух нашої нації. Доки ми згуртовані, ми – непереможні! Слава Україні!.

Місію вручення нагород та відзнак військовослужбовцям та волонтерам, окрім міського голови вели перший заступник міського голови Сергій Тищенко, секретар міської ради Юрій Тренкін та заступник Анастасія Чубіна, Віктор Беззубенко, Павло Валенчук і Марина Гаркава.

Заслужену нагороду – Диплом за невтомну працю на волонтерській ниві отримала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейський союз» Інна Бандура.

– Нагорода, яку щойно отримала з рук міського голови Черкас – це спільний здобуток всього колективу волонтерів Благодійного фонду «Хрещатик Сіті». Горда тим, що мені вдалось згуртувати навколо себе команду однодумців, які щодня трудяться над тим, щоб наблизити щасливу мить перемоги. Переконана у тому, що спільно з волонтерами «Хрещатик Сіті» та усіма них нашими партнерами ми зробимо ще багато справ для військових та людей, які потребують допомоги. Разом до Перемоги!, – сказала  Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *