«Святий Миколай для військових». У Тальному  проведуть благодійний ярмарок

Недільна школа у Тальному організовує благодійний ярмарок на підтримку військових

Про це повідомило видання «Вісті Черкащини».

18 грудня у Недільній школі, що діє при Петропавлівському храмі у Тальному на Черкащині, відбудеться благодійний ярмарок «Святий Миколай для військових».

Ярмарок розпочне роботу одразу після Літургії, у неділю о 10:30. Участь у ньому можуть взяти всі бажаючі: як у ролі покупців, так і продавців

– На цьому ярмарку ми будемо продавати випічку, солодощі, творчі вироби, свічки, іконки, патріотичну символіку та ін., – розповідає дружина священника Анастасія Лихолат. – На кошти, які виручимо, плануємо купити теплі речі чи ліки. Хочемо зробити подарунки для військових. Разом з дітьми, які ходять до нас, вже зробили ляльки-мотанки та патріотичні брелки. А цієї неділі будемо розмальовувати імбирне печиво. Подарунки плануємо передати місцевій волонтерці, а вже вона доставить їх нашим захисникам. Проведення такого ярмарку – наш вияв подяки та турботи про тих, хто захищає нас на фронті. Ми хочемо подарувати захисникам свято, підкреслити, що постійно пам’ятаємо і молимося за кожного з них, – сказала вона.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *