Благодійний аукціон для потреб армії провели у Черкасах

Благодійний аукціон на користь ЗСУ провели у Черкаському художньому музеї. Про це у фейсбуці повідомив міський голова Черкас Анатолій Бондаренко.

Вихованці дитячої художньої школи імені Данила Нарбута перетворили на унікальні витвори мистецтва контейнери від танкових снарядів. Над їхнім розписом майже півтора місяці працювали дітки від 6 до 16 років разом зі своїми викладачами.

На них намалювали все, що відчувають зараз, те, що їм найбільше болить та чого вони прагнуть. На частині своїх доробків залишили побажання для наших військових.

Усі роботи впродовж двох тижнів демонстрували на виставці із символічною назвою «Життя перемагає». Учора ж – майже 30 мистецьких творів від дітей виставили на продаж. Благодійний аукціон ініціювала громадська організація «Наш батальйон». У такий спосіб збирають кошти для закупівлі квадрокоптера та квадроцикла з причепом одній з бригад. Наразі вона тримає оборону під Бахмутом.

“З радістю та, водночас, із гордістю за наше юне покоління відвідав цей аукціон. На ньому придбав роботу 14-річної Юлії Хандій – учениці відомого художника Володимира Яковця. За доброю традицією передав її у фонд музею.

Зараз уся країна об’єдналася, аби підтримати наших найкращих захисників, які всіма силами виборюють мирне небо над рідною державою, та дати гідну відсіч російським окупантам.

Кожен на своєму місці робить усе можливе для того, щоб наблизити українську перемогу”, – зазначив мер Черкас на своїй сторінці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *