Чорних кроликів дарували партнерам черкаські волонтери «Хрещатик сіті» (фото)

Подарунки-обереги з нагоди Нового року своїм партнерам по благодійній днями подарували своїм партнерам волонтери черкаського Благодійного фонду БО «БФ «Хрещатик Сіті». Відтак у Черкасах люди доброї волі започаткували нову чудову традицію.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Маємо одну дуже гарну традицію, за декілька днів до Нового року дарувати нашим партнерам подарунки-обереги з символом майбутнього року. Символом 2023 року за східним календарем буде Чорний Водяний Кролик. Тому креативна та творча Анна Селезньова власноруч створила для нас неповторну колекцію кроликів. Кожна іграшка була подарована нами від щирого серця з вірою, що у новому році здійсниться головне бажання усіх українців — ми переможемо! І попереду на нас чекає багато щастя, усмішок та можливостей у мирній Україні!, – розповіла про нову ініціативу Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *