Безкоштовну стоматдопомогу військовим у Черкасах забезпечили волонтери «Хрещатик Сіті»

Дезінфектори, медичні маски та рукавички на прохання колективу КНП «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка Черкаської обласної ради» цьому медзакладу передали волонтери «Хрещатик Сіті». Завдяки цьому у поліклініці безкоштовно лікуватимуть військових та малозабезпечених.

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ» Хрещатик Сіті» , керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Підтримувати та допомагати лікарям – це інвестиція добра, яка згодом трансформується в здорове суспільство. Тож дякуємо, підтримуємо та допомагаємо -, – сказала Інна Бандура.

Ініціативу волонтерів Благодійного фонду «Хрещатик Сіті» високо оцінив перший заступник голови Черкаської обласної ради Роман Сущенко.

«Продовжуємо підтримувати обласні комунальні заклади, які опікуються нашими захисниками і захисницями.Завдяки зусиллям очільниці БО “БФ «Хрещатик Сіті” депутатці Черкаської міської ради фракції Європейська Солідарність Інні Бандурі та її команді КНП «Черкаська обласна стоматологічна поліклініка Черкаської обласної ради» отримало додаткові засоби особистої гігієни, дезінфектори та інші медичні засоби. Одноразові рукавички, захисні маски та коробки з дезінфектором фінського виробництва передали європейські партнери одному з найдієвіших на Черкащині гуманітарних хабів. Від завтра 7 тисяч пацієнтів, а це військові, пенсіонери, безробітні, внутрішньо переміщені особи та найбільш соціально незахищені люди зможуть отримати дешевшу (min на 200 грн) послугу в обласному закладі охорони здоров’я. Дякую усім, хто долучився до цього проекту», – написав Роман Сущенко на своїй сторінці у «Фейсбук».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *