«Різдвяне диво» влаштували у Черкасах волонтери для сімей переселенців

Свято «Різдвяне диво» влаштували у Черкасах для переселенських родин волонтери Благодійного фонду «Хрещатик Сіті».

Про це повідомив журналіст «City News».

Сімейне свято «Різдвяне диво» для родин внутрішньопереміщених осіб, які виховують маленьких дітей, провели у Черкасах за сприяння БО «БФ «Хрещатик Сіті».

До участі у святі до ТРЦ «Хрещатик Сіті» прибуло понад сто людей, 60 з яких дітки.

– Мали приємність долучитися до сімейного свята «Різдвяне диво» для родин внутрішньопереміщених осіб, які виховують маленьких діток. Наша команда надала зал для проведення свята та передала подарункові набори для найменших ( за що ми щиро вдячні Черкаській обласній організації Товариства Червоного Хреста України та особисто Юлії Холодній). До участі у святі до ТРЦ «Хрещатик-Сіті» прийшло понад сто людей, 60 з яких дітки. Організатори святкового дійства, засновники ГО «Українська сімейна фундація» Марія та Єгор Єгоркіни спланували дуже цікаву програму, – поділилась позитивними емоціями співорганізатор свята для сімей переселенців, очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Як розповіла співорганізатор святкового дійства, засновник громадської організації «Українська сімейна фундація» Марія  Єгоркіна, програма святкових заходів розрахована на дві-три години. У програмі перегляд фільму «Заради нас», різдвяна вікторина і майстер-клас з тістопластики під час якого усі учасники, отримавши набір різноколірного тіста для ліплення і круглу таріль, ліпили символи Різдва.

– Картина «Заради нас» розкриває глибинну суть головної події всього християнського світу – народження Ісуса Христа – Різдво. А під час майстер-класу з тістопластики, – розповіла Марія Єгоркіна.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *