Біля Черкас дикі свині на дорозі випрошували їжу (фото відео)

Дикі свині, рохкаючи, по-підлабузницьки виляли хвостами, канючачи у людей пригощання. Що особливо вражало, то саме те, що звірі охоче брали їжу просто з рук, наче свійські тварини.

Цей дивний феномен стався у лісі неподалік Черкас на одній із автотрас області  у минулу суботу.

Їдучи трасою, автор цих рядків помітив велике скупчення людей та автотранспорту по обидві сторони дороги. Виявилось, що це збіговисько спровокували дикі свині.

Три свиноматки з поросятами  йшли просто до рук людей, щоб взяти пригощання. Дивувало те, що тварини не лише не проявляли щодо людей жодної агресії, але як ручні свійські тварини охоче брали з рук людей їжу, рохкаючи і махаючи хвостами.

Нетипову поведінку тварин, які у природі можуть становити смертельну небезпеку для людей, можна пояснити просто. Ймовірно ці три свинські сім’ї втекли з якого не-будь мисливського господарства, де вони звикли до людей і людського піклування. І дуже можливо й те, що парнокопитних втікачів нині шукають. Не виключено, що тварин випустили зумисне. У мисливських господарствах вирощують диких тварин, яких потім відпускають у ліс задля збільшення популяції тих чи інших звірів, на яких дозволено полювати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *