Зимову форму від волонтерів «Хрещатик Сіті» військові отримують у Черкасах

У Черкасах військові продовжують отримувати комплекти теплої зимової форми, яку, відповідно до звернення очільниці  Благодійного фонду «БФ «Хрещатик Сіті» Інни Бандури, пошили на замовлення Фонду Петра Порошенка. Замовлення, як відомо виконували черкаські підприємства, які співпрацюють з цим Фондом

Про це повідомили журналісти «City News», які вчергове побували на місці події.

Зі складу БО «БФ «Хрещатик Сіті» продовжують видавати військовим теплу зимову форму.

Як раніше пояснювала очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура, з проханням допомогти у постачанні зимової форми до неї звернулись представники низки військових частин.

Вирішити проблему допоміг Фонд Петра Порошенка.  

Зі слів керівника секретаріату Черкаської територіальної організації партії «Європейська солідарність» Олександра Дармостука, Фонд Петра Порошенка співпрацює з низкою підприємств, які займаються пошиттям одностроїв для українського війська із якісного матеріалу. У місцеві партійні осередки «Європейської Солідарності» звертаються військові частини з проханням допомогти у цьому сенсі. Тож не так давно на склад БО «БФ «Хрещатик Сіті» від Фонду для військових надійшло 800 комплектів форми. Значно більше половини комплектів, дякуючи невтомній праці волонтерів БО «БФ «Хрещатик Сіті», вже відправили у діючу армію.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» Інна Бандура.

Нині вказана волонтерська структура продовжує допомагати українській армії, працюючи у форматі запитів та опікується діяльністю Дитячого центру допомоги, на обслуговуванні якого перебуває понад 150 переселенок та черкащанок, що потребують допомоги.

Читати за темою: Вісімсот комплектів зимової форми для бійців наготували черкаські волонтери

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *