Авто з ліками і їжею передав на фронт колектив Червонослобідської сільради

Авто, з ліками та домашніми смаколиками, передали на фронт працівники Червонослобідської сільської ради. Машину придбали власним коштом, а завантажити всім необхідним допомогли жителі громади, депутати сільської ради та члени виконавчого комітету.

Про це повідомили журналісти «City News».

– Неймовірне на передовій роблять наші хлопці, а ми чим можемо, тим їм і допомагаємо, аби вони якнайшвидше вигнали окупанта з нашої землі. Ми в колективі розпочали рік з волонтерства. Перша автівка вже виконує бойові завдання. Таким цей рік буде в нас доти, поки не відсвяткуємо велику Перемогу. А автівок на фронті забагато не буває, – розповів  голова громади Олександр Литвиненко

З початку цього року колектив сільської ради за свої гроші придбав, технічно обладнав та передав своїм землякам на схід перший автомобіль. Другий легковик став подарунком до Дня Соборності України.

У автівку поклали ліки, їжу та домашні смаколики, які для бійців приготували господині громади. Гуманітарний вантаж збирали усім миром: жителі громади, депутати сільської ради та члени виконавчого комітету. В добру путь автівку освятив отець Назарій, настоятель Храму Успіння Пресвятої Богородиці.

Волонтери кажуть, що продовжуватимуть допомагати військовим, поки ті не виб’ють з України останнього рашиста.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *