Потягом Інтерсіті «Черкаси-Київ» щодня їздить близько 200 пасажирів

Швидкісний потяг Інтерсіті+ «Київ-Черкаси», який почав курсувати з 20 січня, значно розширив можливості жителів Черкас у сенсі забезпечення свободи пересування, гарантованої Конституцією України. У перший день потяг віз 300 пасажирів, а тепер ним щодня цим потягом користується близько 200 громадян.

На шостий день курсування потягу профільний блогер, автор ютуб-каналу «Залізні магістралі»Олег Васильєв визначив, що середній показник заповненості потягу становить 200 осіб.

– За даними онлайн-ресурсів Укрзалізниці з продажу квитків, можна зробити висновки, що середній показник заповненості поїзда становить 200 осіб, – зазначаив Олег Васильєв.

Блогер нагадав, що  вартість квитка у вагоні 2 класу коштує 148 грн, що дешевше за автобусний тариф. Васильєв пояснив, що вартість квитка залежить від дня тижня, коли здійснюється поїздка. За його словами, потяг у напрямку столиці їде 3 години 6 хвилин, у зворотному напрямку – 3 години 17 хвилин.

Також дослідник вказав, що потяг, рухаючись маршрутом слідування має зупинки у Смілі, а також зупиняється у Корсуні та Городищі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *