Їжа, цукерки, шкарпетки і дезодоранти з Черкас відбули на передову

Шкарпетки, продукти швидкого приготування, тушонка, печиво, цукерки, дезодоранти – чергова партія гуманітарної допомоги бійцям на передову передали волонтери БО «БФ «Хрещатик Сіті»

Про це журналістам «City News» повідомила відома волонтерка з Черкас Наталія Вдовченко.

– Щиро дякую очільниці БО «БФ «Хрещатик Сіті» Інні Бандурі за те, що постійно створює можливість надавати допомогу українським захисникам. Ось і зараз вона зателефонувала мені і повідомила про допмогу, яку привезла з Латвії. Тож, дякуючи їй і нашим латвійським благодійникам вже передала бійцям на передову багато потрібних речей. Це шкарпетки, продукти швидкого приготування, тушонка, печиво, цукерки, дезодоранти. Серед цього і дуже актуальний нині засіб індивідуальної гігієни – одноразовий душ. Це такий набір, за допомогою якого солдат може тримати тіло у чистоті, коли немає можливості помитись, – розповіла Наталія Вдовченко.

БО «БФ «Хрещатик Сіті» працює з початку нового вторгнення окупаційних військ рф в Україну, і як волонтерська структура вже здобув авторитет в Україні і далеко за її межами. Заснувала і очолила волонтерську організацію керівниця ТРЦ «Хрещатик Сіті», депутат Черкаської міської ради фракції «Європейська солідарність» Інна Бандура.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *