Долучитись до розробки програми фінансової підтримки закликали черкаських волонтерів

Долучитись до розробки міської програми фінансової волонтерської діяльності підтримки за кошти скарбниці Черкаської міської ради закликала черкаських волонтерів їхня колега. Йдеться про програму компенсації волонтерам коштів на пальне.

Як повідомили журналісти «City News» з таким закликом до волонтерів звернулась очільниця волонтерської структури – БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Подала депутатське звернення з пропозицією розробити програму підтримки волонтерського руху нашого міста. Всім вам відомі ситуації, коли іноземні донори готові надати надважливу гуманітарну допомогу для наших ЗСУ або для родин ВПО за умови самовивозу. І тут починається цілий ряд дій, знайти машину, знайти гроші на пальне. Знайти, це як правило оголошується збір і містяни гривнею підтримують такі ініціативи. Таж сама історія виникає коли є необхідність відвезти зібрану допомогу нашим хлопцям на передову. І місцева програма, яка передбачала б компенсацію витрат на пальне для волонтерських організацій вважаю значно б збільшила обсяг ввезеної та наданої гуманітарної допомоги. Щоб механізм співпраці був максимально прозорим та ефективним прошу представників волонтерських організацій долучитись до розробки програми. Разом до Перемоги!, – сказала волонтерка і водночас депутат Черкаської міської ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *