Книгу про перші бої прикордонників у 1941 році презентують у Черкасах

Книгу про опір прикордонників військам Вермахту у перші дні радянсько-німецької війни завтра презентує її автор – дослідник з Черкас.

Як повідомив журналіст «City News», завтра 2 лютого у Черкаській обласній бібліотеці  Василя Симоненка відбудеться презентація книги «Довідник

«Подвиг прикордонників на початку радянсько-німецької війни (червень-липень 1941р.).

Автор книги – черкаський історик Олександр Шишкін дослідив мало відомий період радянсько-німецької війни. Книга розкриває дії конкретних прикордонних загонів та їх структурних підрозділів у період з 22 червня по липень 1941 року на території Української та Білоруської РСР.

Початок о 15.30.

Довідка:

Олександр Шишкін, історик, дослідник, працівник Музею прикордонників у в/ч «Оршанець». Окрім дослідницької та музейної роботи активно займається волонтерством.

З початку відкритого вторгнення російських військ в Україну самотужки та за рахунок власних заощаджень, коштів родини та пожертв друзів надає допомогу військовим. Налагодив контакт з Німеччиною, з якої отримував і передавав ЗСУ та колегам волонтерам медичні засоби, ліки, турнікети, різне обладнання. Значну частину зі своєї заробітної плати витрачає на допомогу українським захисникам.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *