Пекти імбирні пряники навчали у Черкасах підлітків з переселенців

Суперпозитивний і надзвичайно корисний кулінарний майстер-клас по виготовленню смачних і модних кондитерських виробів підлітків з числа переселенців.

Як повідомив журналіст «City News»,  кулінарне свято для них влаштував  «Інтеграційний хаб «Черкаси – твоє місто». Готували смаколики юні майстри під чуйним керівництвом досвідченої кондитерки з Харкова.

Участь у майсткеркласі взяли кількадесят дорослих та підлітків із числа внутрішньо переміщених осіб.

Готували імбирні пряники, цукати, цукрове та шоколадне печиво, апельсиновий мармелад. Вони власноруч місили тісто, вирізали з нього фігурки, чистили апельсини, розписували готові вироби. А ще кожний учасник майстер-класу поніс додому пакунок зі смаколиками.

 «Просто чудово, що зробили такий майстер-клас, – поділилась думкою Наталія Кудрявцева з Лиману Донецької області. – У чужому місті нелегко. А це можливість навчитися чомусь новому, знайти друзів і весело та з користю провести час».

Її одинадцятирічний син Арсеній обожнює готувати і мріє стати кухарем. Тому постійно удосконалює власні кулінарні уміння.

«Я прийшов сюди, аби навчитися готувати десерти, адже справжній шеф повинен уміти робити все», – переконаний Арсеній.

 «Я хочу власним прикладом показати: тут немає нічого надскладного, – пояснює ведуча майстер-класу, шеф-кондитерка з Харкова Діана Логінова. – Якщо ви вдома готуєте десерти і вам це подобається, то ці вміння варто розвивати. Адже кондитерська справа може перетворитися з цікавого хоббі в перспективну і прибуткову професію».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *