Евакуйованих до Черкас одразу інформують про допомогу, яку вони можуть отримати

Людей, які прибувають на евакуаційному потязі до Черкас, одразу інформуватимуть про весь спектр допомоги, яку внутрішньо переселеним особам, вагітним жінкам та родинам з маленькими дітьми надає Благодійний фонд «БФ «Хрещатик Сіті». Днями таку співпрацю з Контактним центром ОДА започаткував очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті».

Про це журналістам «City News» повідомила очільниця БО «БФ «Хрещатик Сіті», керівник ТРЦ «Хрещатик Сіті» депутат Черкаської міськради фракції політичної партії «Європейська солідарність» Інна Бандура.

– Вже почали співпрацювати з Контактним центром ОДА щодо поширення інформації про наш центр серед осіб, які прибувають на евакопотягах до Черкас. Мета – підтримка внутрішньо переселених осіб та надання гуманітарної допомоги жінкам, що перебувають на крайніх термінах вагітності та родинам з дітьми, – зазначила вона.

Контактний центр ОДА підтвердив новину про початок співпраці з БО «БФ «Хрещатик Сіті». Відповідне повідомлення з’явилось на фейсбуксторінці Контактного центру ОДА.

«Волонтерський центр БО «БФ «Хрещатик-Сіті», що в Черкасах, анонсує реалізацію програми «Хрещатик-Сіті. Діти», якою можуть скористатися родини ВПО з дітьми та усі, хто потребує підтримки у скрутний час – насамперед вагітні та породіллі. Звернутися для реєстрації можна з понеділка по п’ятницю, з 15:00 до 17:00, безпосередньо до ТРЦ «Хрещатик-Сіті» (вул. Остафія Дашкевича, 19; перший поверх, вхід – біля магазину «Буквиця»)», – йдеться у повідомленні.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *